Consultancy

Consulting

In een modern bedrijf is de IT omgeving continue in beweging. Systemen worden vernieuwd, vervangen en uitgefaseerd. Met onze kennis van virtualisatie, netwerk en opslag technieken zorgen wij ervoor dat uw bedrijf niet alleen de performance krijgt die deze nodig heeft maar zorgen we ook dat de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd is.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe IT omgevingen maar diezelfde kennis is essentieel in het verhelpen van problemen binnen bestaande omgevingen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de back-end van een omgeving waar juist de meest voorkomende problemen zich bevinden. Neem bijvoorbeeld database servers, deze bedrijfskritieke servers hebben meestal zware vereisten qua opslag en geheugen. Wij kunnen u helpen om vast te stellen of er performance limieten bereikt worden en waar u het beste in kunt investeren om huidige problemen te verhelpen. Dit komt puur omdat wij de kennis en ervaring hebben zodat we weten welke waarden niet overschreden mogen worden.

Software is slowing faster than hardware is accelerating.- Niklaus Wirth

 

Wij zien het als onze taak en uitdaging om onze opdrachtgevers te helpen om het maximale uit hun bestaande en nieuwe IT omgeving te halen. Hieronder vindt u enkele van onze specialisaties: 

Microsoft oplossingen

Microsoft_Logo_Big_02
Onze mensen zijn Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE). Dit geeft aan dat zij een diepe en gevalideerde kennis hebben van Microsoft oplossingen.

VMware oplossingen

VMware_Logo_Big _02
Onze mensen zijn VMware Certified Professional. Dit geeft aan dat zij een diepe en gevalideerde kennis hebben van VMware oplossingen.

Opslag oplossingen

NetApp_Logo_Big_02
Onze mensen zijn gespecialiseerd in verschillende opslag oplossingen. Op deze manier helpen zij de klant de beste producten te adviseren toegespitst op de wensen van de organisatie.